background image
Logo

DinJulekalender

Hvad er DinJulekalender

DinJulekalender består af 24 gaver fra vores kalenderpartnere. Du vil i app’en modtage 24 gavebeviser fra d. 1. December til og med d. 24. December.

DinJulekalender er et digitalt juleunivers med et nytænkende koncept. I vores app får man som bruger adgang, til en julekalender med 24 gaver. Gaverne kommer fra vores kalenderpartnere, der hver især har en låge i julekalenderen.

Vores App

Vi har udviklet en app, hvor man som bruger kan tilgå vores unikke juleunivers. Du kan nemt og gratis downloade vores app i Google Play Store og AppStore.

Køb kalenderen

Du kan købe vores julekalender her på siden i højre hjørne. Derudover kan kalenderen købes på forskellige lokationer rundt om i det danske kongerige.

Hvordan fungerer DinJulekalender

DinJulekalender er en digital julekalender, der fungerer på den måde, at du downloader vores app i Google Play eller AppStore, opretter dig som bruger. Herfra vil du hver dag i december frem til jul modtage en gave fra vores kalenderpartnere i vores app. Derudover vil der hver søndag i advent være adventskonkurrencer, hvor man kan vinde fede præmier. Fungerer fuldstændig som en traditionel julekalender, bare digitaliseret.

Modtag 24 gaver

Du vil i appen modtage din gave ved at trykke på dagens låge. Der vil komme en lille video, som præsenterer indholdet af dagens låge. Under “Mine gaver” i appen har du også mulighed for at se en oversigt over alle de gaver du har modtaget.

Indløs gave

Når du har modtaget din gave, har du eller en du holder af mulighed for at benytte sig af gaven. Det foregår på den måde, at du under “mine gaver” i appen, går ind på den gave du ønsker at indløse.

  • Klikker på gaven
  • Klikker indløs eller deler med en ven
  • Bekræfter at du ønsker indløsning af din gave

Herefter vil du modtage din unikke kode eller swipe-funktion, som giver dig adgang til den ønskede gave.