background image
Logo

DinJulekalender

Hvad er DinJulekalender

DinJulekalender består af 24 gaver fra vores kalenderpartnere. Du vil i app’en modtage 24 gavebeviser fra d. 1. December til og med d. 24. December.

DinJulekalender er et digitalt juleunivers med et nytænkende koncept. I vores app får man som bruger adgang, til en julekalender med 24 gaver. Gaverne kommer fra vores kalenderpartnere, der hver især har en låge i julekalenderen.

Vores App:

Vi har udviklet en app, hvor man som bruger kan tilgå vores unikke juleunivers. Du kan nemt og gratis downloade vores app i Google Play Store og AppStore.

Køb kalenderen:

Du kan købe vores julekalender her på siden i højre hjørne. Derudover kan kalenderen købes på forskellige lokationer rundt om i det danske kongerige.

Hvordan fungerer DinJulekalender:

DinJulekalender er en digital julekalender, der fungerer på den måde, at du downloader vores app i Google Play eller AppStore, opretter dig som bruger. Herfra vil du hver dag i december frem til jul modtage en gave fra vores kalenderpartnere i vores app. Derudover vil der hver søndag i advent være adventskonkurrencer, hvor man kan vinde fede præmier. Fungerer fuldstændig som en traditionel julekalender, bare digitaliseret.

Modtag 24 gaver:

Du vil i appen modtage din gave ved at trykke på dagens låge. Der vil komme en lille video, som præsenterer indholdet af dagens låge. Under “Mine gaver” i appen har du også mulighed for at se en oversigt over alle de gaver du har modtaget.

Indløs gave:

Når du har modtaget din gave, har du eller en du holder af mulighed for at benytte sig af gaven. Det foregår på den måde, at du under “mine gaver” i appen, går ind på den gave du ønsker at indløse.

  • Klikker på gaven
  • Klikker indløs eller deler med en ven
  • Bekræfter at du ønsker indløsning af din gave

Herefter vil du modtage din unikke kode eller swipe-funktion, som giver dig adgang til den ønskede gave.